Zilele Aradului, prelungite încă o săptămână
30.08.2021
Zilele Aradului au fost preungite cu inca o saptamana, astfel ca aradenii si nu numai, sunt asteptari in continuare in Parcul Mihai Eminescu

Asadar timp de inca o saptamna aradenii se pot bucura de delicii culinare iar vanzatorii sunt bucurosi sa le ofere ce au mai bun

De asemenea parintii si copiii sunt asteptati in continuare la parcul de distracţii Kid's Land, din cadrul Picnic Festival.
Locul de joacă Kid's Land este amenajat în Parcul Mihai Eminescu şi poate fi vizitat zilnic pana la sfarsitul saptamanii. Cei mici sunt asteptati la jocuri inovative, ateliere de creaţie, pictură pe față, şi alte activităţi distractive.

O intreaga pleiada de evenimente cu desfasurare in aer liber a trebuit reprogramata pentru acesta saptamana din cauza vremii nefavorabile.

În 2019, în jur de 60.000 de persoane au participat la evenimentele programate în cadrul zilelor oraşului, iar în 2020 manifestările au fost anulate din cauza pandemiei.

Ziua oraşului Arad a fost declarată prin Hotărârea nr. 296 din 21 august 2004 a Consiliului Local al Municipiului şi este dedicată zilei de 22 august 1834. În urmă cu 187 de ani, când făcea parte din Imperiul Austro-Ungar, Aradul a primit în mod solemn titlul "Oraş Liber Regesc" din partea împăratului Francisc I. 

 |