Zi de plecări spre Antalya de pe Aeroportul Arad
30.08.2019

Dacă este vineri se zboară din nou în Antalya de pe Aeroportul din Arad.  Aeronava companiei turce, Atlas Global, decolează din Arad la ora 15:50 şi aterizează în Antalya la 17:55.

Aeroportul Internațional Arad, este prima poartă aeriană în partea de vest a țării. Se bucură de o bună poziție strategică, fiind la 250 km de Budapesta și 300 km de Belgrad, pe Coridorul IV pan-european. 

Terminalul Plecări - T2 este amenajat și construit pentru a deveni un hub important pentru partea de vest a țării. 

 Acesta are 6 ghișee check-in cu acces facil de la intrarea în terminal şi 6 porți de îmbarcare, care permit îmbarcarea simultană a pasagerilor pentru destinații diferite.

De asemenea noul terminal beneficiază de Salon VIP, Salon Mama și Copilul, Spațiu pentru fumători, Birou de informare şi Wi-Fi gratuit pentru toți vizitatorii.

În fața terminalului P1 și P2 sunt parcari pentru staționare pe termen scurt și pentru pasagerii cu mobilitate redusă, iar lângă Terminalul Sosiri P3 se află parcarea pentru staționarea pe termen lung. Pe perioada cât avioanele charter sunt active, parcarea este gratuită pe toată perioada sejurului pentru toţi cei care aleg să plece spre destinaţia de vacanţă de pe aeroportul arădean.