Weekend cu schimbări la UTA!
02.09.2019

UTA s-a impus cu 4-0 în faţa ultimei clasate Sportul Snagov şi va încheia etapa a 5-a pe locul 3, locul care asigură barajul de promovare în prima ligă. Diego Lorenzi a fost eroul alb-roşilor, cu o dublă în minutele 2 şi 21, iar până la pauză scorul a fost 3-0, după reuşita lui Bustea. Tabela a fost închisă de Ciprian Rus, cu o lovitură de cap din interiorul careului după o acţiune a lui David Miculescu.

Partida programată iniţial la finalul acestei săptămâni, Universitatea Cluj-UTA, va fi amanată. Motivul este convocarea de urgenţă a lui Cosmin Dur-Bozoanca la naţionala U21, astfel Universitatea nu se va putea baza pe 2 jucători în meciul cu UTA din pricina acţiunilor echipelor naţionale. UTA l-a trimis la selecţionata Under 19 pe David Miculescu, care-l va avea coleg pe fotbalistul Universităţii, Tudor Telcean. 




O dată cu meciul de Cupă câştigat cu 1-0 în faţa Şoimii Lipova, Laszlo Balint a remarcat unele carenţe la nivelul fundaşilor laterali. Atât Razvan Ivan, cât şi Rareş Deta, nu au făcut o partidă bună, astfel că antrenorul principal al arădeniilor a cerut întăriri. În acest sens, Andrei Rus este cel mai nou nume din lotul alb-roşu. Fundaşul lateral dreapta aparţine de Petrolul Ploieşti, iar în aceast sezon a evoluat pentru CSM Reşiţa, iar în trecut a fost titular de drept în selecţionatele de juniori ale României. 

La capitolul plecări, Ivan se întoarce la Unirea Alba Iulia, de unde a fost transferat de UTA în iarnă, iar Rareş Deta se va întoarce, cel mai probabil, la Lunca Teuz Cermei. 

Foto: uta-arad.ro