Weekend bogat în evenimente
13.09.2019

Profităm din plin de vremea frumoasă şi ne putem bucura alături de prieteni de un weekend bogat cu evenimente în Arad.
În parcul Eminescu avem parte vineri şi sâmbătă de festivalul medieval Aradul la anul 1000 .
Satul dacic, cortul meşterilor populari cu ateliere şi Expoziţia „Medievalum”. Aveţi posibilitatea să vedeţi cum din mânuţele măiastre ies cele mai frumoase şi reprezentative costume populare şi nu numai.
Vă aşteaptă un atelier de tir cu arcuri tradiţionale, pentru copii și adulți, totul condimentat cu acordurile muzicii medievale.
La câţiva paşi de parc, pe malul Mureşului un local arădean găzduieşte Festivalul vinului, cu degustări din Podgoriile Arădene.
Pe strada 1 Decembrie 1918 vă propunem trei seri cu muzică live, începând cu ora 20.00. Jazz, blues, cafe concert, acorduri italiene, braziliene şi multe surprize.
Una dintre surprize o dezvăluim noi şi vorbim aici despre un proiect numit Viaţa aşa cume este ea, vineri seara începând cu ora 21.00 - în care sunt implicate şi persoane cu dizabilităţi care vor dansa pentru arădenii prezenţi.
Iubitorii de folk au parte de festivalul Folk Mariş care va avea loc vineri şi sâmbătă într-o locaţie de pe Malul Mureşului din Aradul Nou.
Duminică mergem la Târnova unde ne înfruptăm cu delicioasa plăcintă întinsă la atelierul de gastronomie tradiţională. Pe stadionul din localitate ne vom bucura împreună de un spectacol folcloric de excepţie dar şi de o invitată specială, îndrăgita interpretă Zorica Savu.