Webinarii pediatru-medici de familie la UVVG
15.03.2021
La initiativa rectorului UVVG Arad, prof.univ.dr. Coralia Cotoraci, universitatea in parteneriat cu Colegiul Medicilor incepe un sir de webinarii foarte utile pentru cooperarea dintre medicul pediatru si medicii de familie. Intitulat generic, Serile Pediatriei 2 Arad pentru medicii de familie, evenimentul face parte dintr-o serie de webinarii care debuteaza maine 16 martie de la ora 17.
Medicul pediatru Simona Dumitra, sef de lucrari la Uvvg, a vorbit astazi despre acest prim webinar, la Radio Arad. Emisiunea o puteti urmari in aceasta seara de la ora 18.30, la TV Arad.

Acest prim eveniment vorbeste nu doar despre reapropierea dintre medicii de familie si cei pediatri de la inceperea pandemiei, in folosul micilor pacienti ci abordeaza cazuri concrete de afectiuni tumorale la copii.
Cursul este acreditat EMC si se desfasoara fara taxa pentru medicii de familie.
Desi webinarul cuprinde in mare parte informatii de specialitate, el este gratuit si pot participa la evenimentul online inclusiv parintii.
Maine incepand cu ora 17 are loc webinarul cu acces in platforma Click Meeting pe linkul uvvg.clickmeeting.com/webinar seriile -pediatriei -2- arad -pentru -medicii de-familie. 

 |