Voluntari alături de UVVG
07.12.2020

Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad se mandreste cu Alumni care au ramas langa universitate, prin activitati de voluntariat.
UVVG a marcat pe 5 decembrie, Ziua internationala a Voluntarilor, prilej cu care au fost evidentiati cativa dintre voluntarii inimosi ai institutiei de invatamant superior.

Alexandra Dinu este absolventa a facutatii de medicina din cadruL UVVG. Alexandra este prezenta in viata comunitatii in special prin actiuni medicale si umanitare fiind si voluntar in cadrul Crucii Rosii filiala Arad.
Daniel Dragos este si el voluntar la Crucea Rosie Arad. Dupa ce a absolvit Facultatea de Stiinte Socio-Umane, Educatie fizica si sport a ramas langa UVVG, prin actiuni de voluntariat.
Delia Potop este un alt voluntar Alumni cu care universitatea se mandreste. A absolvit Facultatea de Farmacie a UVVG iar acum isi continua pregatirea tot la Universitatea de Vest Vasile Goldis, fiind studenta la Facultatea de Medicina.

Andreea Florina Boran a ramas si ea alaturi de universitate prin actiuni de voluntariat. Este absolventa a Facultatiide Stiinte Juridice, specializare, Drept, promotia 2001.
Roxana Dragos este absolventa a Facutatii de Medicina din cadrul UVVG, acum medic rezident in Specialitatea Medicina de Familie. Se implica alaturi de universitate in actiuni cu caracter medical, pentru a-i ajuta pe aradeni sa fie mai sanatosi.

''Le multumim ca ne sunt alaturi si avem un deosebit respect pentru implicarea lor in ajutorarea celor aflati in nevoie si in actiunile medicale in folosul comunitatii aradene. De ziua internationala a voluntarilor calde urari de sanatate voluntarilor nostri si sa isi poata duce munca in folosul semenilor,  mai departe'' a declarat prof.univ.dr Coralia Cotoraci, rectorul Universitatii de Vest Vasile Goldis Arad.