Vineri vor fi înlocuite contoarele de apă în cartierul Subcetate
13.07.2023

Vineri, 14.07.2023, în intervalul orar 09:00- 19:00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă pe străzile: E. Popa, Radu de la Afumați, Cezar, Achile, Hector, Gladiator, Diogene, Micsunelelor, Infanteriei, Trompetei, Santinelei, Marte, Pompei, Troiei, Părului pentru lucrări  de montare a contoarelor cu citire la distanță.

Peste 4300 de contoare au fost înlocuite de la debutul campaniei, în 15 iunie 2023. Contoarele cu citire la distanță sunt achiziționate în cadrul proiectului finanțat din fonduri europene „Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Arad – contorizare inteligentă”, accesat de Compania de Apă Arad.

Clienții din zonele unde se execută lucrările de înlocuire a contoarelor primesc notificări la domiciliu cu 24 ore înainte. De asemenea, anunțurile sunt publicate pe website-ul Companiei de Apă Arad - www.caarad.ro , pe pagina Facebook a CAA, dar și în presa locală.

Lucrările de înlocuire a vechilor apometre necesită întreruperea furnizării apei potabile în zonele respective, ceea ce creează disconfort utilizatorilor, mai ales în această perioadă. Compania de Apă Arad mulțumește abonaților pentru înțelegere.