VIDEO | Incendiu pe strada Fagului
05.04.2020

UPDATE: Trei case în pericol iminent dar salvate.

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu 4 autospeciale de stingere, 1 autospecială de lucru si salvare de la înălțime, 1 autospecială descarcerare, 3 ofițeri, 20 subofițeri pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă, în municipiul Arad.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, violent, propagat la acoperișul unui alt imobil și cu posibilitatea de extindere la alte două.

După o luptă de aproximativ 4 ore, incendiul a fost stins. În incendiul a ars o casă, compusă din mai multe camere si anexe si s-a deteriorat o porțiune a acoperișului din casa învecinată care era lipită de prima.

Cauza probabilă a incendiului "jar sau scântei de la un coș de fum care prezenta deteriorări"

#noisuntemosuarad

#detasamentularad

COMUNICAT ISU: Incendiu la o casă particulară în municiul Arad, str. Fagului. Intervine ISU Arad, descarcerarea uşoară, A5003, S42 cu 16 Subofiţeri se deplasează pe str Fagului. La incendiu se deplasează şi un echipaj medical SAJ tip B.

Din informatiile primite de la ISU Arad, nu sunt victime. La incendiu se deplasează și Grupa Operativă a ISU ARAD.

Incendiul se manifestă violent și generalizat la întreaga construcție de aproximativ 300 mp cu posibilitatea de propagare la alte 4 case. Se intervine cu toată tehnica detașamentului de pompieri Arad.