VIDEO | Duminica, la furat de salam
05.10.2020

Ce program au unii duminica la amiază? De obicei se pregătesc pentru masa de prânz în familie. Nu şi un bărbat de 32 de ani din Arad, care ieri şi-a pus în gând să îşi refacă stocul de salam.

El a sustras mai multe rude de salam dintr-un supermarket din municipiul Arad. Bărbatul a urcat apoi într-un tramvai. Le-a atras, însă, atenția jandarmilor deoarece nu purta mască de protecție și consuma băuturi alcoolice.


„Aflat într-un tramvai, le-a atras atenţia jandarmilor deoarece nu purta mască de protecţie şi consuma băuturi alcoolice. Jandarmii desfăşurau în acele momente o acţiune preventivă de responsabilizare a populaţiei cu privire la respectarea măsurilor de protecţie împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit în bagajul bărbatului 21 rude de salam, de diferite mărci“, a informat Inspectoratul de Jandarmi Județean.

„Jandarmii au făcut verificări la mai multe societăţi comerciale şi în scurt timp au identificat locul de unde au fost sustrase produsele respective“, a precizat Dan Monoranu, putător de cuvânt IJJ Arad.

În final bărbatul şi-a recunoscut fapta, şi pe numele său au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.