VIDEO | Crimă în a doua zi de Paşte | Psihologii caută explicatii
21.04.2020

VIDEO: O crimă oribilă şi inexplicabilă a avut loc în Arad, în a doua zi de Paşte. Un copil de 10 ani a fost ucis de mâna mamei sale. Nimic din comportamentul femeii de 43 de ani nu arăta un deznodământ atât de dramatic. Nimeni, nici măcar soţul ei, nu îşi explică ce furtuni purta în suflet, de vreme ce a putut să ia viaţa unicului său copil.


Micuţul ieşise de dimineata cu tatăl său la plimbare. Dupa masa, bărbatul a plecat la casa pe care cei doi soţi o construiau la câţiva km de Arad. Şi-a lăsat copilul jucându-se pe casa scării cu un avion de jucărie.

Când s-a întors acasă, în faţa ochilor i-a apărut imaginea pe care nici un părinte nu o poate concepe – copilul său era înjunghiat, iar soţia sa zăcea cu răni la gât şi mâini, inconştientă.

Bărbatul a fost cel care a sunat la 112. Medicii au constatat decesul băieţelului, iar pe mama sa au dus-o la spital. Are răni pe care, se pare, şi le-a făcut singură, dar e în stare stabilă


O familie care nu avea probleme. Cel putin asa îi cunosc prietenii şi cunoscuţii. Şi totuşi ceva s-a întâmplat în sufletul acestei femei.

Psihologii caută explicatii în starea prelungită de izolare, care poate duce, în unele cazuri, la comportamente extreme.


Procurorii au deschis un dosar penal ptr omor. Mama care se bănuieşte că a luat viaţa fiului său este internată în spital.

UPDATE 1: Copilul a fost găsit înjunghiat, iar mama a fost transportată la Spitalul de Psihiatrie, fiind găsită în stare delirantă. 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Un copil de aproximativ 10 ani a fost găsit mort într-un apartament în Micălaca, pe strada Abrud. 

Lângă trupul neînsuflețit al copilului se afla mama lui. Cei doi au fost găsiți de tatăl copilului, care a sunat la numărul de urgență 112.

Anchetatorii se află la fața locului pentru a aduna probe. Din primele informații mama fiind suspectă de omucidere.