VIDEO | Balint face un apel către suporteri: echipa are nevoie de voi!
06.02.2021

Laszlo Balint a vorbit astăzi în conferința de presă de dinaintea meciului cu Hermannstadt, de felul în care echipa este afectată de absența suporterilor de pe stadion, lucru care se reflectă și în parcursul slab al UTA-ei în meciurile de acasă. Balint crede că UTA ar fi mult mai puternică având susținerea publicului dar în același timp se declară dezamăgit și de atmosfera negativă din jurul echipei. Chiar dacă UTA se află într-o zonă destul de sigură a clasamentului, de-a lungul acestui campionat, pe rețelele de socializare și nu numai, comentariile malițioase la adresa jucătorilor au fost  destul de numeroase.

„Suporterii ar trebui să susțină această echipă care nu este a lui Balint, a lui Meszar sau a lui Hora și ar trebui să o susțină. Anul trecut, până la întreruperea campionatului din cauza pandemiei, am avut acel parcurs remarcabil și datorită atmosferei extraordinare care a existat atât în club și în jurul echipei” a declarat Balint.

Antrenorul Bătrânei Doamne a fost surprins și de numărul mic de bilete virtuale vândute. Totuși, Balint nu crede că acesta ar fi un aspect neapărat foarte important în ceea ce privește bugetul clubului dar insistă pe dovezile de care au nevoie jucătorii pentru a se simți sprijiniți. Și dacă modalitatea biletelor virtuale nu a prins foarte bine la suporterii arădeni, tehnicianul UTA-ei are o altă sugestie:

”Le propun suporterilor ca mâine înainte de meci să vină la stadion și să atârne de gardul din fața acestuia o eșarfă, un fular, orice însemn care să-i facă pe jucători să se simtă sprijiniți și încurajați atunci când ajung la stadion” a declarat Laszlo Balint.

Partida dintre UTA și FC Hermannstadt va avea loc duminică, 7 februarie, începând cu ora 13.30.