VIDEO | Accident între Sântana şi Zimandu Nou
24.06.2020

Au fost scene dramatice, în această seară, pe un drum judeţean din Arad. 40 de minute au încercat medicii să resusciteze o femeie de 46 de ani, victima unui accident rutier. Aceasta era pasageră într-un autoturism intrat pe contrasens, după ce tânăra de la volan a lovit cu roata o piatră şi a tras brusc de volan.

Maşina în care erau cele două femei s-a izbit violent de un alt autoturism, în care se aflau trei bărbaţi. Pasagera din maşina intrată pe contrasens a suferit stop cardio-respirator şi nu a a mai putut fi salvată, în ciuda manevrelor de resuscitare. Şoferiţa, de 31 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu un elicopter SMURD.

Cei trei bărbaţi aflaţi în cealaltă maşină au fost şi ei răniţi şi duşi la spital. În urma accidentului, şoseaua care leagă Sântana de Zimandul Nou, mai exact DJ 791, a fost complet blocat mai mul timp.

UPDATE 19.25 ISU Arad: Femeia care era în SCR nu a răspuns manevrelor de resuscitare. A fost declarat decesul.

UPDATE 19.05 ISU Arad: Echipajul SMURD elicopter transporta la spital 1 victima (f, aprox 30 de ani) cu fractura la umar la UPU Arad, a doua victima (f) in scr este predata echipajului medical SMURD Tim Ar care execută manevre de resuscitare la fața locului cei 3 barbati sunt evaluati de echipajul SAJ prezent la locul accidentului, apoi vor fi transportati la UPU Arad.

INFORMARE ISU: Accident rutier între Santana si Zimandu Nou (DJ791), două autoturisme implicate, cinci victime, trei bărbaţi şi două femei, cele două femei fiind încarcerate.

La accident intervin următoarele forte: Det Arad - un SMURD TIM Arad, un SMURD CURTICI,  elicopter SMURD, o DESCARCERARE USOARA  (8 subofiţeri), un echipaj medical SAJ B Sântana, 1 ASAS SVSU Sântana (4 voluntari).