Victorie surprinzător de dificilă în amical: UTA - CS Socodor 5-2
27.03.2021

UTA a învins echipa de Liga a IV-a CS Socodor cu 5-2 în amicalul disputat în această dimineață pe Arena „Francisc Neuman”. Succesul s-a conturat în ultima jumătate de oră însă, prim-divizionara județeană reușind să le facă față utiștilor timp de 60 de minute. Hora a deschis scorul pentru UTA, după care oaspeții au egalat printr-un autogol al lui Erico, stabilind scorul pauzei, 1-1. Buhăcianu a readus-o pe UTA în avantaj, dar Pirtea a egalat din nou pentru Socodor. În fine, utiștii au mai marcat de trei ori, de două ori prin Buhăcianu, care și-a completat astfel hat-trick-ul, și o dată prin Antal.

„În primul rând, le mulțumim celor de la Socodor pentru că au acceptat invitația noastră. În ceea ce priveste jocul, este clar că am sesizat câteva aspecte ce trebuie neapărat corectate până la următorul meci de campionat.” a declarat Laszlo Balint.

Liga 1 se reia săptămâna viitoare, când UTA o va întâlni pe Sepsi Sfântu Gheorghe pe teren propriu. Meciul se va disputa duminică, 4 aprilie, de la ora 17:30.