Victorie pentru ICIM, la Braşov
09.05.2019

 Victorie pentru ICIM în primul joc al finalei micii ale Ligii Naţionale de Baschet feminin. Arădencele s-au deplasat la Braşov, unde au dispus de Olimpia CSU, la capătul unei partide spectaculoase. Cu căpitanul Hadzovic din primul minut pe parchet, galben-albastrele au remizat în primul sfert, însă le-au câştigat pe următoarele 3.


 “A fost o victorie extraordinar de muncită. O victorie în care fetele au fost convinse că pot câştiga. Rolul meu a fost să mobilizez tot timpul echipa şi să speculez calităţile lor individuale. Am încercat să modific puţin apărarea, să o alternez. În atac nu am putut schimba pentru că e greu să faci o modificare când te anunţă cu o zi înainte că eşti din nou antrenor la echipă, mai ales că nu am mai fost principal de 5 ani de zile”, a declarat Dan Moraru.


S-a terminat 75-83, iar galben-albastrele ar putea încheia soarta medaliilor de bronz la Arad. Meciul secund al finalei va avea loc sâmbătă, 11 mai, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor Victoria, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.