UTA - Viitorul Șelimbăr 2-0 în amicalul disputat astăzi pe „Francisc Neuman”
25.06.2021

UTA a învins-o pe Viitorul Șelimbăr cu 2-0 în partida amicală disputată astăzi pe Arena „Francisc Neuman”. Roger și Bustea au marcat golurile echipei „roș-albe”, pentru care au evoluat toți fotbaliștii transferați în această vară, mai exact fundașii Vukcevic, Medjimorec și Baravykas și mijlocașii Passaglia, Ubbink, Batha, Mar și Călin. La meci au avut acces şi abonaţii clubului arădean, iar în tribune s-au aflat aproximativ 1000 de suporteri.

Roger a deschis scorul cu un șut sub transversală după o centrare trimisă de Antal, iar Bustea a dublat avantajul UTA-ei cu un lob peste portarul advers.

Antrenorul Laszlo Balint a reacționat după succesul contra divizionarei secunde:

„Un test reușit înainte de plecarea în cantonament, din fericire am terminat sănătoși cu toții acest meci amical, le mulțumim celor de la Șelimbăr că au onorat invitația noastră chiar dacă știu că ieri au avut ceva probleme, cu plecarea întregului staff, dar iată că au onorat invitația și noi am putut să ne urmărim obiectivele în acest ultim meci de pregătire înaintea cantonamentului din Slovenia. Bineînțeles, plusuri și minusuri, dar una peste alta sunt foarte mulțumit de efortul băieților, mai ales că venim după o perioadă grea, săptămâna aceasta a fost una de încărcare, picioarele băieților sunt destul de grele, de aceea e important că am terminat sănătoși și din punctul meu de vedere toate obiectivele pe care le-am urmărit pentru acest meci au fost atinse”

Duminică, „roș-albii” pleacă în cantonament în Slovenia, unde vor disputa alte patru meciuri amicale, cu HNK Gorica, Hajduk Split, NK Aluminij și un al patrulea adversar care urmează a fi confirmat.

UTA (prima repriză): Balauru (30 Fl. Iacob) – Tomozei, Baravykas, Medjimorec, Shlyakov – Călin, Passaglia – Antal, Roger, Miculescu – Hora.

UTA (repriza a doua): Fl. Iacob (60 Mociu) – Vukčević, Cocriș, Tomozei (68 T. Călin), Mar – Batha, Mogoș (68 C. Mihai) – Bustea, Ubbink, Negoescu – Mercioiu.

Șelimbăr: Vâtcă – Monea, Vișa, Drugă, Tătar – Neacșa, Curtean, Al. Luca, Jardan – Roșu, Cîrstean. Au mai jucat: Matenciuc – Vecerdea, Natea, Novacek, Cîrloanță, Tineiu, S. Luca, Bratu, Cîmpean.

Arbitri: Loredan Bogdan – Alina Mihoc, Emil Arsa.