UTA – Viitorul; Primul 11 al arădenilor
15.01.2021

Veste bună pentru suporterii textiliști dar mai ales pentru antrenorul Laszlo Balint: au sosit cărțile verzi ale jucătorilor transferați din străinătate de UTA în această iarnă. Astfel Modestas Vorobjovas și Roger Junior au posibilitatea de a debuta ca titulari în echipa arădeană în timp ce Liviu Antal va lua loc pe banca de rezerve, având șanse importante de a intra în joc pe parcursul meciului.

 

UTA alinează în partida cu Viitorul următorea echipă de start: Iacob – Tomozei, Benga, Erico, Roumpoulaku – Oroian, Albu, Vorobjovas, Rusu  - Roger Jr., Hora.

 

Pe banca de rezerve se află: Balauru, Melinte, Fl. Ilie, Roșu, Miculescu, Antal

 

Pentru echipa noastră nu pot evolua astăzi: Bustea, Isac (suspendați), Buhăcianu, Tescan (infectați cu COVID), Hrezdac, Voinea și Cipri Rus (indisponibili din alte cauze medicale). Lor li se adaugă Klapan și Pleașcă aflați încă sub contract cu UTA dar care nu mai fac parte din lotul primei echipe.


Viitorul, antrenată de Mircea Rednic aliniază următoarea formulă: Cojocaru – Boboc, Dobrosavlevici, Ghiță, De Nooijer – Benzar, Artean, Ciobanu – Fernandes, Lukassen, Ganea


Partida dintre UTA și Viitorul va începe la ora 17 și va fi condusă la centrul de arbitrul Lucian Rusandu din Sfântu Gheorghe