UTA şi-a ales avocaţii care o vor reprezenta la TAS!
05.06.2020

UTA va ataca la Tribunal de Arbitraj Sportiv de la Lausanne decizia Federaţiei Române de Fotbal care a înjumătăţit punctele echipelor în play-off-ul Ligii Secunde. Clubul arădean şi-a îndreptat atenţia spre doi avocaţi şi profesori la Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Cosmin-Flavius Costaş este avocat în Baroul Arad din 2005, doctor în drept şi conferenţiar universitar la Facultatea de Drept a Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Cu o vastă experienţă în soluţionarea litigiilor, atît naţionale cât şi Europene, Costaş a predat din 2017 şi până în 2020, alături de Septimiu Puţ, singurul curs permanent de Dreptul sportului, predat la o facultate din România.

Septimiu Ioan Puţ face parte din Baroul Cluj din 2006 şi este doctor în drept, dar şi lector la Universitatea Babes-Bolyai. Pe lângă cursurile susţinute alături de Costaş, Puţ desfăşoară activităţi didactice în domeniile Teorie generală a dreptului, dar şi dreptul finanţelor publice.

Cei doi avocaţi lucrează în acest moment la definitivarea apelului care va fi prezentat la TAS. Apelul trebuie introdus in termen de 21 de zile de la data validării de către Comitetul Executiv al FRF a deciziilor referitoare la formatul şi regulile aplicabile continuării acestei ediţii de Liga Secundă.

 Foto: uta-arad.ro