UTA s-a despărțit de Ilie Poenaru! Laszlo Balint revine pe banca arădenilor
01.11.2022

După șase luni la cârma UTA-ei, Ilie Poenaru părăsește formația arădeană, conform anunțului oficial făcut de clubul „roș-alb” astăzi. „La solicitarea antrenorului Ilie Poenaru și a staff-ului său tehnic, clubul UTA anunță rezilierea de comun acord a contractelor acestora. Le mulțumim tuturor pentru perioada petrecută la Arad și le dorim mult succes în viitor!” a fost comunicatul emis pe site-ul oficial al UTA-ei.

Poenaru a pregătit-o pe UTA în 18 partide oficiale, având un bilanț de 5 victorii, 5 remize și 8 eșecuri. În acest moment, arădenii se clasează pe locul 15 în Superligă, poziție direct retrogradabilă. În Cupa României, UTA s-a calificat în grupe după victoria cu Foresta Suceava și a obținut o remiză cu FCSB în primul meci al grupei B.

Din câte se pare, favorit pentru a-l înlocui pe Poenaru este Laszlo Balint. Tehnicianul a părăsit UTA în ianuarie, după doi ani și jumătate pe banca arădenilor. La începutul acestui sezon, Balint a pregătit-o pe Universitatea Craiova timp de două luni, înainte de a fi demis și înlocuit de Mirel Rădoi. Pe lângă Balint, conducerea „roș-albilor” a mai luat în considerare variantele Constantin Gâlcă și Toni Conceição, dar se pare că antrenorul care a promovat echipa arădeană în Liga 1 are mari șanse să revină.