UTA părăsește Cupa României!
24.09.2019

UTA a ratat accederea în optimile Cupei României în urma înfrângerii în fața celor de la Dinamo București. În fața a aproximativ 4000 de spectatori, între care și un grup important de susținători ai grupării din Capitală, trupa lui Laszlo Balint a luat gol repede, în minutul 13, de la Robert Moldoveanu deschis excelent de Dan Nistor. Doar 5 minute a durat bucuria oaspeţiilor pentru că în minutul 18, Romario Moise a egalat cu un șut din interiorul careului și a declanșat euforia în tribune. După pauză, Nistor și mai apoi Neicuțescu au stabilit scorul final și au trimis Dinamo în următoarea fază a competiției. 

UTA: Bolboașă-An. Rus, Ilie, Melinte, Tomozei-Isac-Buhăcianu, Moise, Lorenzi, Ursu-Rus. Au mai evoluat: Ioniță, Oroian și Vulturar.

Dinamo: Straton-Corbu, Puljic, Popescu, Ciobotariu-Răuță, Filip, Nistor-Moldoveanu, Montini, Sorescu. Au mai evoluat: Bru, De Moura, Neicuțescu


În următoarea partidă, UTA va întâlni, tot pe stadionul ”Motorul”, sâmbătă de la ora 11, Daco-Getica, duel care va conta pentru etapa a 9-a a Ligii Secunde. 

Vezi ce a declarat antrenorul utist, Laszlo Balint, după meciul de astăzi: