UTA merge cu charterul la Iași!
25.01.2021

Conducerea clubului UTA strânge rândurile în jurul jucătorilor și al antrenorului Laszlo Balint. Nu e timp de acuze și reproșuri după înfrângerea dramatică din fața celor de la FC Argeș. Dimpotrivă, UTA pare hotărâtă să facă tot ceea ce este necesar pentru a câștiga toate cele trei puncte miercuri la Iași.

Niciun amănunt nu este lăsat la voia întâmplării și aici intră și modul în care Bătrâna Doamnă se va deplasa în capitala Moldovei. Din cauza distanței foarte mari, un drum cu autocarul era exclus. Cum însă între Arad și Iași nu există curse regulate de avion, utiștii ar fi trebuit să facă o escală de mai multe ore la București.

Ținând cont că timpul de pregătire al meciului este scurt, conducerea clubului împreună cu antrenorul Laszlo Balint a decis că merită efortul financiar de a închiria un charter astfel ca jucătorii să facă deplasarea pentru meciul de miercuri cât mai rapid și fără a acumula oboseală.

”Înfrângerea de sâmbătă este o experiență din care am învățat cu toții. Am analizat meciul, am văzut greșelile și am tras învățămintele. Am un grup unit în vestiar și suntem hotărâți să câștigăm toate cele trei puncte în meciul care urmează” a declarat antrenorul UTA-ei.  De notat și că UTA se va deplasa în Copou fără Alexandru Benga și Simo Roumpoulaku (suspendați), Ioan Hora și Albert Voinea (accidentați) plus Evgenyi Shlyakov pentru care încă nu s-au finalizat procedurile birocratice în vederea transferului. 

Partida dintre Politehnica Iași și UTA va avea loc miercuri, 27 decembrie, de la ora 17.30.