UTA îşi va afla mâine programul din play-off!
16.06.2020

Federaţia Română de Fotbal a programat tragerea la sorţi a ordinii de desfăşurare a partidelor din play-offul Ligii Secunde pentru data de miercuri, 17 iunie. După decizia luată pe data de 27 mai în cadrul CEX-ului, care a stabilit modul de finalizare a campionatului într-un sistem cu 6 echipe, formaţiile implicate vor afla mâine şi ordinea în care se vor întâlni. Astfel, UTA, din postura de lider, va evolua în 3 meciuri pe propriul teren, iar alte două jocuri se vor desfăşura în deplasare. Procedura folosită pentru stabilirea ţintarului este Tabela Berger, care va presupune, de fapt, două trageri la sorţi. 

"În acest sens, tragerea se va desfăşura în două runde, una în care se vor stabili numerele de ordine pentru cele trei echipe care vor juca trei meciuri pe teren propriu şi una în care se vor stabili numerele de ordine pentru celelalte trei echipe. În ambele runde se va folosi o urnă, în care vor fi introduse biletele cu numerele de ordine. Extragerea se va face în ordinea clasării la momentul întreruperii cauzate de pandemia COVID-19." notează site-ul oficial al Federaţiei. 

UTA va aborda ultimele 5 meciuri din postura de lider, cu 25 de puncte, urmată de CS Mioveni şi Turris Turnu Măgurele cu câte 20. Pentru un loc în Liga 1 se vor mai lupta FC Argeş şi Petrolul Ploieşti, 19 puncte fiecare, şi Rapid Bucureşti, 18 puncte. 

Meciurile vor avea loc în următoarele date: 

Etapa 1 – 4 iulie 2020

Etapa 2 – 11 iulie 2020

Etapa 3 – 18 iulie 2020

Etapa 4 – 25 iulie 2020

Etapa 5 – 1 august 2020


Primele două formaţii clasate la finalul celor 5 meciuri vor promova în Liga 1, în vreme ce ocupanta locului 3 va evolua într-un baraj de promovare contra ocupantei locului 12 din prima Ligă. 


Foto: uta-arad.ro