UTA învinge și Arsenal Tula
12.02.2020

În această dimineață, UTA a învins Arsenal Tula în penultimul amical al perioadei de pregătire. Pe stadionul ”Mardan”, alb-roșii au început în formula Iacob – Tomozei, Melinte, Ilie, Simo – Moise, Isac – Oroian, Ioniță, Bustea – Buhăcianu, în vreme ce rușii au aliniat un prim 11 format din Levașov - Khaguș, Denisov, Volodyko, Kovalyov, E. Kangva, K. Kangva, Panteleev, Adjoev, Gromiko, Minaev.

Prima reușită a partidei i-a aparținut lui Vali Buhăcianu, care a înscris după o lansare excelentă a lui Ioniță. 7 minute mai târziu, Oroian a recuperat o minge pe care a centrat-o în careu, iar Bustea a înscris spectaculos. Spre deosebire de alte partide din această iarna, Laszlo Balint a operat doar 2 modificări: C. Rus i-a luat locul lui Buhăcianu, iar Miculescu l-a înlocuit pe Oroian

S-a terminat 2-0, iar utiștii mai au programat un singur amical înaintea duelului din prima etapă a anului din Liga Secundă. Vineri, pe 14 februarie, Laszlo Balint și echipa sa vor întâlni formația U21 a Vorskla Poltava.


Foto: uta-arad.ro