UTA - HNK Gorica 1-1 în primul amical din Slovenia
30.06.2021

UTA a remizat, 1-1, în primul amical disputat în cantonamentul de la Rogla, contra croaților de la HNK Gorica. Hora a deschis scorul pentru arădeni în minutul 10, când a înscris după o acțiune purtată de Ubbink și Bustea. Croații au egalat prin Marjanovic 11 minute mai târziu, apărătorul croaților punctând după o lovitură de colț. Sâmbătă, de la ora 17:00, „roș-albii” vor întâlni NK Aluminij, o echipă din Slovenia, în al doilea amical din cantonament.


”Un joc de pregătire tipic aș putea spune pentru că a lipsit ritmul de joc, de ambele părți. Au fost și destule momente în care agresivitatea a fost dusă puțin peste limită, dar cred că este normal. Una peste alta, momente bune, dar și momente mai puțin bune, explicabile pentru tot ceea ce se întâmplă acum la noi, cu foarte mulți jucători care au sosit acum, în această perioadă și o a doua repriză cu cinci jucători sub vârstă. Una peste alta, până la urmă rezultatul este  unul bun, dar nu asta ne-a interesat în primul rând, ci să aplicăm ceea ce am exersat în această perioadă. Este clar că mai este mult de muncă și sperăm ca la următorul joc amical să vedem progrese pe toate momentele jocului.”, a fost reacția antrenorului Laszlo Balint, imediat după încheierea partidei.


Formații: 

UTA repriza 1: Iacob - Tomozei, Erico, Medjimorec, Baravykas - Passaglia, Batha -Miculescu, Ubbink, Bustea - Hora.

UTA repriza 2: Balauru - Vukcevic, Erico (Mar 68), Baravykas (Tomozei 68), Shlyakov - Batha (Mihai 68), Călin - Antal, Roger jr. Negoescu - Hora (Mercioiu 68)

HNK Gorica repriza 1: Kotarski - Zavalic, Marjanovic, Jovicic, Zorica - Babec, Junior - Sroler, Mitrovic, Lovric - Brodic.

HNK Gorica repriza 2: Banic - Zavalic, Steenvoorden, Krizmanic, Keita - Prsir, Kalik - Sroler, Adzic, Zorica - Janusic