UTA găzduiește ”lanterna roșie”
30.08.2019

UTA şi Sportul Snagov se vor întâlni sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul “Motorul” din Aradul Nou, în cadrul rundei cu numărul 5 aă Ligii Secunde. Alin Şeroni şi Romario Moise au evoluat în premieră în tricoul UTA-ei în partida de Cupă contra Şoimii Lipova, şi sunt pregătiţi să debuteze şi în campionat.

Cele două echipe pornesc cu obiecteve opuse, atât în această partidă, cât şi în campionat. Alb-roşii ţintesc un loc în elita fotbalului românesc, după o lungă aşteptare, în vreme ce ilfovenii speră la menţinerea în al doilea eşalon fotbalistic al României. Probleme nu sunt doar de ordin sportiv pentru gruparea din jurul Bucureştiului, dar şi de natură financiară şi organizatorică. Sportul Snagov are şanse mari să se retragă din campionat, în cazul în care probleme care gravitează în jurul echipei nu se rezolvă până luni. 

UTA ocupă locul 4 în acest moment în ierarhia generală a Ligii Secunde, cu 9 puncte, în vreme ce ilfovenii sunt ultimii în clasament, fără punct acumulat şi cu un singur gol înscris. 

Foto: uta-arad.ro