UTA Arad în cantonamentul din Slovenia: 23 de jucători pregătiți pentru sezonul următor
19.06.2024

Eric Omondi își prelungește contractul cu echipa arădeană, trei jucători pleacă

UTA Arad a plecat miercuri dimineață în cantonamentul din Slovenia, sub conducerea antrenorului Mircea Rednic. Echipa "roș-albă" va efectua pregătiri intensive până la finalul lunii, având în lot 23 de fotbaliști, printre care și Eric Omondi, care a semnat prelungirea contractului său.

În urma perioadei de antrenament recentă, trei jucători nu vor continua la UTA: Marko Stolnik și Albert Stahl rămân la Arad pentru a-și încheia contractele, care expiră la finalul lunii iunie, devenind ulterior jucători liberi. De asemenea, Adrian Petre nu a reușit să convingă în cele două săptămâni petrecute la echipă și nu va face parte din lotul pentru sezonul următor.


Lotul jucătorilor pentru cantonament

Lotul de jucători pentru cantonament include portarii Dejan Iliev, Robert Popa și Aleksander Mitrovic, fundașii Cornel Râpă, Ibrahima Conte, Alexandru Benga, Darius Iurasciuc, Diogo Rodrigues, Răzvan Trif și Ionuț Anișorac, mijlocașii Cristian Mihai, Andrej Fabry, Benjamin van Durmen, Eric Omondi, Loai Halaf, Joao Pedro, Andrei David, Ahmet Ekmekci, Alessio Calotă și Abris Samson, precum și atacanții Imoh Ezekiel, Andrei Dumiter și Raoul Cristea.


Programul de pregătire și meciurile amicale

Amicalul cu Egnatia Albania a fost anulat, astfel că UTA Arad va disputa doar trei partide de pregătire la Rogla. Programul acestora este următorul:

  • 24 iunie: UTA Arad vs Borac Banja Luka (Bosnia)
  • 28 iunie: UTA Arad vs FK Sarajevo (Bosnia)
  • 30 iunie: UTA Arad vs Napredak Krusevac (Serbia)

Aceste meciuri sunt parte din strategia de pregătire pentru sezonul viitor, oferind oportunități de testare și ajustare a echipei înainte de începerea competițiilor oficiale. Managerul Mircea Rednic și-a exprimat încrederea în lotul actual și a subliniat importanța pregătirii adecvate pentru atingerea obiectivelor echipei în viitoarele competiții naționale și internaționale.