UTA ar putea evolua cu porțile închise în meciul cu ”U”
08.03.2020

Oficialitățile din România, prin vocea lui Raed Arafat, șeful departamentului pentru Situații de Urgențe, a anunțat oficial interzicerea activităților cu peste 1000 de persoane din cauza coronavirus. Direct interesate sunt echipele din primele 2 ligi ale României la fotbal, dar și din alte sporturi, precum baschet sau handbal. 

„S-a aprobat procedura pentru suspendarea cursurilor în instituţiile de învăţământ. Se interzic activităţile ce includ un număr mai mare de 1.000 de persoane. Pentru activităţile cu mai puţin de 1.000 de persoane se aprobă cu acordul DSP. Până pe 31 martie intră în vigoare aceste măsuri. Aceste măsuri vizează evenimentele publice şi private”, a declarat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă

UTA ar urma să evolueze la finalul săptămânii viitoare, mai precis pe 14 martie, de la ora 15:00, cu Universitatea Cluj. Alb-roșii au fost obișnuiți cu un public numeros la meciurile de pe ”Motorul” din Aradul Nou, cu o medie de 3000 de spectatori la fiecare joc de pe propriul teren. Atât Laszlo Balint, cât și jucătorii, au evidențiat importanța publicului la rezultatele foarte bune de la Arad, acolo unde UTA nu a pierdut niciun meci, a înregistrat o singură remiză, a încasat un singur gol, iar în rest au victorii pe linie. 

Până în acest moment au fost înregistrate 13 cazuri confirmate de coronavirus în România.  

Foto: uta-arad.ro