UTA a confirmat primele trei despărțiri ale iernii! Bustea, Ilie și Tomozei nu vor mai evolua la Arad din 2022
31.12.2021

Clubul UTA a anunțat primele trei despărțiri din această iarnă. Florin Ilie, Sorin Bustea și Marius Tomozei nu vor mai evolua la Arad din 2022. 

Cei trei fotbaliști au semnat cu UTA în vara lui 2019, și au avut un rol important în primul lor sezon, la finalul căruia „roș-albii” au obținut promovarea în Liga 1. 

În actuala stagiune însă, cei trei au strâns foarte puține minute în meciurile de campionat, iar despărțirea părea iminentă. Tomozei a fost exclus din lotul primei echipe după înfrângerea cu 0-1 de la Filiași, partidă în care atât Ilie, cât și Bustea au fost integraliști.

„Conducerea clubului UTA a ajuns, pe cale amiabilă, la acorduri de despărțire cu jucătorii Sorin Bustea, Florin Ilie şi Marius Tomozei. Cei trei au jucat un rol important în istoria recentă a Bătrânei noastre Doamne, contribuind din plin la revenirea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc după mai bine de un deceniu. 
 
Le mulțumim pentru tot ce au făcut pentru UTA şi le urăm mult succes în etapele viitoare ale carierelor!” a fost mesajul clubului UTA.