UTA a anunțat primele cinci despărțiri după finalul sezonului!
21.05.2022

După ce ieri a anunțat despărțirea de antrenorul Ionuț Badea, clubul UTA a confirmat astăzi și primele plecări din cadrul lotului. Fundașii Constantin Dima și Rolandas Baravykas, mijlocașul Modestas Vorobjovas și atacanții Filip Dangubic și Karolis Laukzemis nu vor mai continua în tricoul „roș-alb” din sezonul viitor. 

Vorobjovas se afla la Arad din ianuarie 2021, Baravykas și Dangubic au semnat cu UTA în vara anului trecut, iar Dima și Laukzemis s-au alăturat lotului pe parcursul sezonului încheiat recent. 

„Clubul nostru s-a desparțit în aceste zile de cinci jucători. Astfel, din sezonul următor, Filip Dangubic, Constantin Dima, Modestas Vorobjovas, Rolandas Baravykas și Karolis Laukzemis nu vor mai face parte din lotul echipei noastre. Le mulțumim tuturor pentru aportul adus la rezultatele echipei și le dorim multă baftă în viitoarele experiențe!” a fost comunicatul „roș-albilor”. 

Tot astăzi, clubul arădean a confirmat și faptul că portarul Florin Iacob și-a prelungit înțelegerea. Goalkeeperul se alătură celor nouă coechipieri care semnaseră deja contracte noi: portarul Balauru, fundașii Erico, Benga și Vukcevic și mijlocașii Batha, Ubbink, Isac, Miculescu și Otele.