UTA, 5 fotbalişti în echipa ideală!
12.12.2019

UTA a încheiat stagiunea de toamnă o dată cu succesul în faţa Petrolului Ploieşti de la Arad, scor 3-0. Arădenii vor ierna pe prima poziţie, cu un avans de 4 puncte faţă de CS Miovei şi 6 faţă de Rapid Bucureşti.


Laszlo Balint a utilizat în prima parte de campionat 21 de jucători, între care 6 au fost juniori. Cele mai multe minute le-a adunat Florin Ilie, integralist în 20 de partide şi pe teren alte 51 de minute în meciul cu FC Argeş. Locul secund este ocupat de Florin Iacob, goalkeeper care a absentat într-un singur meci, iar podiumul este completat de Marius Tomozei.


Conform cifrelor Instat, în echipa ideală a Ligii Secunde, UTA are nu mai puţin de 5 jucători. Portarul Iacob, fundaşii Bogdan Stancu şi Marius Tomozei şi mijlocaşii Romario Moise şi Soufiane Jebari, cu menţiunea că acesta din urmă va evolua în tricoul alb-roşu în partea a doua de campionat. Arădeanul Cătălin Hlistei, de la Rapid Bucureşti, se află şi el în cel mai bun 11 al campionatului. În primul 11 şi-au mai făcut apariţia Iacob de la Rapid Bucureşti, Munteanu, Alexandru şi Chipirliu(toţi de la Gloria Buzău) şi Wallace de la Petrolul Ploieşti. 





Foto: uta-arad.ro