Urmărit general, prins de poliția locală
11.05.2021

Luănd act de publicarea pe site-ul Poliției Române -secțiunea "Persoane urmărite" a informației conform căreia un tânăr cu domiciliul în județul Arad este o persoană vizată, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad s-au mobilizat pentru depistarea acestuia, mai ales că urmăritul este un individ  cunoscut in peisajul contravențional arădean pentru incălcări repetate ale Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea  publică (cerșetorie și injurii). Polițiștii locali au acționat în zonele frecventate de persoana căutată.

La numai câteva ore de  la primirea  informației privind urmărirea tânărului care de curând a implinit vârsta de 18 ani, un echipaj operativ l-a observat în Piața Romană urcând într-un tramvai ce se îndrepta spre Aradul Nou.

Mijlocul de transport în comun a fost urmărit de către echipajul D.G.P.L.A, iar pe peronul stației Autoservice Dacia- Aradul Nou de pe str. Ștefan cel Mare, tânărul a fost coborât și preluat în autovehiculul poliției locale pentru a fi transportat și predat Poliției Române.