Update: Un autoturism a luat foc pe A1
05.06.2021

Update ISU Timiș: Astăzi, la ora 13:32, am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu la un autoturism, pe autostrada A1, km 514, sensul de deplasare Orțișoara-Giarmata.

S-a dispus alertarea unui echipaj din cadrul Punctului de lucru Pișchia, cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara și o ambulanță SAJ. 

La sosirea echipajelor la locul intervenției, au constatat că incendiul se manifesta la întregul autoturism. Cele 2 persoane care se aflau în mașină le-au transmis pompierilor că au sărit din mașină, deoarece s-a produs un incendiu la compartimentul motor și au rămas fără frână. Cele două persoane (un bărbat de 23 ani cu traumatism cranio cerebral deschis și o tânără de 17 ani care prezenta escoriații la nivelul membrelor inferioare și superioare) au necesitat îngrijiri medicale, ulterior fiind transportați la spital.

Incendiul la autoturism a fost lichidat, autoturismul fiind afectat în proporție de aproximativ 90%.

Știre inițială: Cu câteva momente în urmă un autoturism a luat foc pe autostrada A1 Arad-Timișoara, sens de mers spre Timișoara.

Mașina probabil s-a izbit de parapet și în urma impactului a luat foc.

Revenim cu detalii.