UPDATE | Pasagerul din dreapta a decedat
27.03.2020

COMUNICAT IPJ: Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că astăzi,în jurul orei 13:50, o femeie de 55 ani, din Arad, a condus un autoturism pe DJ 791 (sens de mers Zimandu Nou – Arad). 

La km 5+24, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției  de deplasare, parăsind partea carosabilă pe sensul ei de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pasagerei dreapta față, o femeie de 59 de ani, din Arad, căreia i s-au aplicat manevre de resuscitare la fața locului. Victima a decedat la aproximativ o oră după producerea impactului.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

COMUNICAT ISU: Accident rutier în Zimandu Nou la ieșire spre Sântana, un autoturism a intrat în copac, o victimă inconștientă încarcerată.

Intervine Detașamentul Arad cu două echipaje, una descarcerare şi 1 stingere. Din mașină se pare ca sunt scurgeri de combustibil din informațiile apelantului.

Asistența medicală este asigurată de SMURD TIM.

Victima a fost extrasă inconștientă, se efectuează manevre de resuscitare.

A doua persoană din autoturism este în ambulanţă, conștientă.

Foto: ISU Arad