UPDATE | Mașină incendiată la Vladimirescu
11.08.2020

Update IPJ: Bărbatul de 60 de ani, cercetat pentru distrugere prin incendiere a unui autoturism, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și introdus în arestul I.P.J. Arad.

Acesta urmează a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Informare IPJ: Polițiștii comunei Vladimirescu cercetează un bărbat de 60 de ani din aceeași localitate, care în noaptea de 10/11 august 2020, folosind benzină, ar fi incendiat un autoturism parcat pe strada General Vasile Milea din localitate.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.   

Informare ISU: În această dimineață în jurul orelor 05.30, echipajul de stingere de la Punctul de Lucru Vladimirescu al Detașamentului de Pompieri Arad a intervenit în localitatea Vladimirescu pentru stingerea unui incendiu la un autoturism.


În momentul sosirii echipajului de intervenție autoturismul ardea violent în interior. După aproximativ 15 minute incendiul a fost stins. În urma cercetărilor s-a stabilit că și cauză probabilă "folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului"