UPDATE IPJ: Accident grav la Şimand!
21.02.2020

UPDATE IPJ: Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că astăzi, în jurul orei 19.12, un tânăr de 22 ani, din Curtici, a condus un autoturism pe DN 79, dinspre Oradea spre Arad. La km 52+600 m, a efectuat o depășire a unei autoutilitare în cuplu cu semiremorcă, condusă în aceeași direcție de un cetățean grec de 62 ani.

În timpul depășirii, fiind în  paralel cu autocamionul, tânărul a observat că din sensul opus se apropie un alt autovehicul, a frânat încercând să reintre pe banda sa, moment în care a intrat în coliziune cu semiremorca, fiind proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 49 ani, din județul Bihor.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a tânărului de 22 de ani și a bărbatului de 49 de ani.

Toți trei conducătorii auto au fost testați și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză se continua cercetarile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE ISU: La faţa locului echipajele de intervenție au identificat doar două victime (șoferii). Victima din microbuz era ieșită din mașină iar cea din autoturism, a fost descarcerată de către echipajul SMURD.

Cele două victime au fost predate ambulanţelor și transportate la UPU Arad.


COMUNICAT ISU: Accident rutier între un autoturism şi un microbus de marfă, pe DN79 la ieşire din Şimand spre Arad. Trei victime posibil încarcerate. DN 79 este blocat!

Forţele participante: un echipaj de stingere A5003, o descarcerare uşoară - Detaşamentul Arad, o Autospecială cu Apă şi Spumă cu modul de descarcerare, un SMURD Chişineu-Criş, respectiv o ambulanţă Sântana B şi o ambulanţă C Arad.

Foto: Facebook/AradTraffic+ISU Arad