UPDATE: „Deocamdată, pacienții timișoreni nu vor fi transferați la Arad”
21.07.2020

Deşi iniţial erau aşteptaţi pacienţii Covid-19 din judeţul Timiş să fie transferaţi la Arad,Preşedintele Consiliului Judeţean Arad anunţă că acest lucru momentan nu este necesar, deoarece şi Spitalul CFR din Timişoara a fost deschis pentru pacienţii cu virusul Sars-Cov-2.

„La această oră am fost anunțați că la Timișoara s-a deschis și Spitalul CFR pentru pacienții cu Covid-19. Asta înseamnă că, deocamdată, pacienții timișoreni nu vor fi transferați la Arad, cât timp există la Timișoara noi spații pentru tratament. Le dorim multa sănătate tuturor celor care trec prin această boală grea, dar și celor care muncesc pentru binele pacienților, indiferent de oraș!” ne-a comunicat preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca.

Informare SCJU Arad: Cinci pacienți din Timiș, diagnosticați cu SARS CoV-2, sunt așteptați în această seară pe Secția de Boli Infecțioase COVID-19 (clădirea din Grădiște) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad! Comitetul Național pentru Situații de Urgență a contactat, sămbătă, conducerea spitalului în vederea preluării unor pacienți pozitivi, în cazul în care secțiile COVID-19 din Timișoara nu vor mai avea suficiente locuri. Conducerea spitalului a fost informată de către directorul DSP Arad că pacienții vor ajunge în jurul orei 19.00.