UPDATE: Accident la Seleuș | O persoană încarcerată
01.09.2020

Update ora 14: Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că astăzi, în jurul orei 12,00 o femeie de 36 de ani,din Arad, în timp ce conducea un autoturism dinspre Zărand înspre Ineu, la intersecția cu DJ 792 nu a respectat semnificația indicatorului “oprire” . Autoturismul a pătruns în intersecție, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu format din autoutilitară și semiremorcă, condus de un bărbat de 44 de ani, din jud. Bihor.

În urma coliziunii, ansamblul a intrat în derapaj, intrând în coliziune cu trei autovehicule parcate în fața primăriei localității Seleuș .

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătoarei auto și a doi copii minori, de 5 și 3 ani, pasageri pe bancheta din spate în autoturism.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale . 

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost zero în ambele cazuri.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Update ISU: Victima încarcerată a fost extrasă de către forțele ISU, conștientă predată echipajului SMURD Ineu, celelalte victime, 2 minori prezintă contuzii de la centura de siguranță.

Update IPJ: Este vorba despre o neacordare de prioritate, la pătrunderea pe drumul principal (DJ 709) de pe un drum secundar. Conducătorul auto - o femeie. 

Informare ISU: Accident rutier între un autoturism și o autobasculantă, posibil o persoană încarcerată în loc. Seleus, DJ709. 

At5003 de la GI 1 INEU cu 6 subofițeri, Smurd Ineu cu 3 subofițeri și APIC LOGAN cu un ofițer și un subofițer se deplasează la accidentul rutier.