UPDATE | Accident între Cermei și Șomoșcheș
02.11.2019

UPDATE: Din primele cercetări la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit următoarele:

Astăzi, în jurul orei 15:50 un tânăr de 20 de ani, din Cermei, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709, la km 62 + 314 m nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil și într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând  în șanțul din stânga direcției sale de mers. 

După producerea evenimentului, conducătorul auto precum și un tânăr de 23 de ani, din Cermei și un altul de 15 ani, din Șomoșcheș, au fost răniți ușor, fiind transportați la Spitalul Județean Arad. 

La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD.

În cauză se efectuează cercetări de vătămare corporală din culpă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: În jurul orei 15.50, Detaşamentul de Pompieri Ineu a intervenit cu două echipaje, unul pentru descarcerare și unul SMURD pe DJ 709 între localitățile Cermei şi Somoşcheş la un accident rutier.

În momentul sosirii la locul accidentului au găsit într-un autoturism răsturnat, o victimă încarcerată, băiat, aproximativ 15 ani. Victima a fost scoasă, predată pompierilor ce încadrează echipajul SMURD care i-au acordat îngrijiri medicale și au solicitat în sprijin elicopterul SMURD.

Băiatul a fost predat în viață echipajului medical ce încadrează elicopterul.