UPDATE: Accident grav lângă Domeniul Lupaș
07.03.2020

UPDATE IPJ 3: Din primele cercetări la fața locului s-au stabilit  următoarele:

Astăzi, în jurul orei 12,00, o timișoreancă de 51 de ani a condus un autoturism pe D.N. 79, dinspre Arad înspre Chișineu-Criș. Ajungând la kilometrul 19, în afara localității Șimand, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară în cuplu cu remorcă (frigorifică), condusă de un cetățean polonez de 62 de ani.

În urma evenimentului rutier, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile iar autoutilitara s-a răsturnat pe șosea, femeia fiind rănită grav.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, în cazul femeii urmând a fi recoltate probe biologice (neputând fi testată la fața locului).

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE 2: Victima, 51 de ani, a răspuns manevrelor de resuscitare dar este în continuare inconștientă. Va fi transportată la UPU Arad

UPDATE 1: Victima din autoturism, femeie, a fost extrasă din autoturism și preluată de echipajul SMURD. Se efectuează manevre de resuscitare. 

COMUNICAT ISU: Accident rutier între un autoturism și un autotren, o victimă încarcerată, pe DN79 lângă Domeniul Lupas. 

Intervine echipajul descarcerare și SMURD a Detașamentului de pompieri Arad.

Autoturismul este ieșit în afara părții carosabile. Victima încarcerată este inconștientă. Se acționează pentru descarcerare.