UPDATE 3: Victima încarcerată a decedat
13.02.2021

Update IPJ: Astăzi, în jurul orei 15,35, a avut loc un accident mortal pe DN 7, în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

Impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Mișca, care se deplasa dinspre Vladimirescu spre Arad și un autoturism condus de o femeie de 43 de ani, din Șagu, care se deplasa din sens opus.

În urma evenimentului rutier și-a pierdut viața conducătoarea auto.

Au mai fost răniți ușor conducătorul auto și un pasager din celălalt autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o îmbibație alcoolică de 0,49 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii lor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Update 2: Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare,  este decedată.

Update 1: Victima a fost extrasă din mașină și predată echipajului SAJ. Este inconștientă.

SMURD Vladimirescu a preluat victima, stabilă și a plecat spre UPU Arad.

Informare ISU Arad: Accident rutier, ieșire din mun. Arad spre loc. Vladimirescu, două autoturisme implicate, 3 victime, 1 încarcerată.

Det Arad Accident rutier la ieșirea din Arad spre Vladimirescu intervine Descarcerarea ușoară AT 5002 și Smurd Vladimirescu cu 11 subofițeri.

Un autoturism este răsturnat,  se acționează pentru extragerea victimei încarcerate, femeie, inconștientă.

În sprijin intervin şi două ambulanțe de la SAJ.

Sursa foto: FB/AradTraffic