Uniți până la capăt! Uniți pentru „Hidi”!
22.07.2021

Uniți până la capăt! Uniți pentru „Hidi”! Este premisa după care lumea fotbalului românesc s-a unit pentru Florin Hidișan, fostul mijlocaş al UTA-ei, care a fost diagnosticat cu o formă gravă de cancer la stomac.
În acest sens, o parte din vechea gardă a echipei fanion a Aradului va întâlni echipa old-boys Poli Timişoara într-un meci amical cu scop caritabil.
Cu opt selecții pentru prima reprezentativă, fostul internaţional şi fundaş al lui Poli Timişoara, Florin Bătrânu, s-a alăturat şi el la acest demers.
Acesta a declarat că, în primul rând, este o datorie morală faţă de fostul lor coleg.
Din echipa Old Boys Poli Timișoara face parte şi Romulus Buia, fost internațional și component al lui Poli, Dinamo sau Universitatea Craiova. Acesta a spus că este important ca fotbaliştii să rămână uniţi pentru fostul lor coleg, care acum trece prin momente grele, tocmai de aceea alege să vină la Arad tocmai de la Baia Mare.
Tot fost coleg de-al lui Hidișan, actualmente impresar, Bogdan Apostu a demarat o acțiune de strângere de fonduri, dar şi o serie de licitații pentru tricouri ale unor fotbaliști ce s-au înscris în campanie.
Meciul amical, cu scop caritabil, organizat pentru Florin Hidișan, se va disputa sâmbătă, de la ora 19, pe arena Motorul.
Cei care nu pot ajunge la meci, dar care vor să se implice, pot face donații la unul dintre conturi:
Nume: FLORIN HIDIȘAN
CONT LEI: RO56BTRLRONCRT0CE2684801
CONT EURO: RO03BTRLEURCRT0CE2684801
Fostul mijlocaș de la UTA Arad a descoperit că are cancer într-o formă foarte gravă, iar recent a primit un tratament foarte costisitor.
De-a lungul timpului, Hidişan a adunat peste 100 meciuri și 7 goluri în primul eșalon al fotbalului românesc.
Florin Hidișan, acum în vârstă de 39 de ani, a activat la UTA timp de trei ani și jumătate, în două perioade: 2006-2008 și 2011-2012.