Un tânar a incercat sa răzbune concedierea soției
19.11.2021

Update 2 „Bărbatul de 26 de ani, din municipiul Arad, a fost depistat de poliţiştii oraşului Lugoj, într-un autoturism care se deplasa pe centura oraşului Lugoj, judeţul Timiş. Acesta a fost preluat de poliţiştii municipiului Arad şi reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive", a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Update 1: Răzbunare cu arme si cuțite în această seara in Arad. Scandalul a avut loc într-o carmangerie, aflată într-o zonă extrem de circulată din oraș. Atacatorul, înarmat cu un cuțit si cu o armă cu bile a venit să ceară socoteală patronului magazinului, pe motiv că ar fi intentionat să o evacueze din spațiu pe iubita sa, care este frizeriță. Totul s-a petrecut sub ochii trecătorilor și ai câtorva cilenți din magazinul alimentar unde tânărul de 26 de ani a fluturat prin aer un cuțit cu o lamă de cel puțin 20 de cm. Vizat era chiar patronul, care servea la tejghea în acel moment. Văzând că atacatorul se apropie și intenționează să intre înaramat în magazin, acesta a luat un extinctor, ca să se apere. A fost tăiat în zona umărului înainte sa fugă, cuțitarul a tras doua focuri cu o armă cu bile. Proiectilul a spart geamul ușii de la intrare.

La fața locului au sosit imediat politiștii și o ambulanță. Bărbatul rănit a refuzat însă internarea.

Atacatorul este identificat și căutat de politiști.El s-a ales cu dosar penal pentru loviri si tulburarea liniștii publice.

Știrea inițială: Astăzi, în jurul orei 18, am fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112, despre un scandal pe Aleea Borsec, din municipiul Arad.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței.

În urma investigațiilor a reieșit că un bărbat de 26 de ani, l-ar fi  împuns cu un obiect tăietor-înțepător și ar fi tras două focuri de armă înspre un alt bărbat de 29 de ani, ambii din municipiul Arad.

Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri și alte violențe.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.