Un nou accident pe autostrada A1
30.01.2022

Un autotren si un autoturism au fost implicate intr- un accident rutier pe Autostrada A1 (km 524), la limita județelor Arad cu Timiș, spre Timișoara. A intervenit Detașamentul Arad cu o autospecială descarcerare, una SMURD si un echipaj SAJ. Sunt 2 victime, un bărbat și o femeie. Femeia a fost gasita ieșită din autoturism, conștientă, iar bărbatul era in masina, incarcerat. El a fost scos din masina, in viata si predat echipajului medical. Timp de o ora s/a circulat pe o banda. Autoturismul accidentat era oprit pe banda de urgență, deoarece unei persoane i s-ar fi făcut rău, din cauza unor probleme cardiace. La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD, pentru a prelua persoana cu probleme cardiace. In acest moment, traficul a fost reluat si se circulă pe banda 2.

Știrea inițială: Duminică, în jurul orei 14 a avut loc un ccident rutier pe Autostrada A1 (km 524), intre 1 autotren si 1 autoturism soldat cu 2 victime din care una încarcerată. A intervenit Detașamentul Arad cu 1 autospecială descarcerare, 1 autospeciala SMURD, 1SAJ.

Accidentul a avut loc  la limita județelor Arad cu Timiș, sens de mers ARAD -Timișoara. Victima a fost descarcerata și predată, în viață, echipajului medical.