Ultimul meci pentru Bluj
14.05.2019

Ştiri Arad


Bogdan Bulj s-a despărțit de ICIM cu o medalie. Tehnicianul sarb, aflat la al doilea mandat pe banca trupei aradene, va lua drumul Chinei, din sezonul viitor.


Bogdan Bulj: „Vreau în primul rând sa mulțumesc echipei, sponsorilor și fanilor. O victorie importan pentru noi, locul 3 după 4 ani. V-am spus de când am venit la Arad ca vreau sa aduc echipa în primele 4, am reușit asta din a doua încercare. Faptul că am luptat ca o echipă a fost factorul decisiv în lupta pentru medalia de bronz”.


10 jocuri a condus de pe banca tehnică Bulj în acest mandat, cu procentaj de 6 victorii și 4 înfrângeri.



Destiny Williams a venit la Arad în urma cu 4 luni, iar de atunci a fost printre cele mai importante jucătoare ale trupei arădene.


Destiny Williams: „Nu e cel mai bun scenariu, dar date fiind circumstanțele, este un rezultat bun. Am venit când echipa era pe 6, am avut de schimbat multe, dar ne-am pus într-o poziție ca să ne putem clasa cât mai sus. Cred că și venirea mea a fost foarte importan, am reușit să schimb câteva lucruri. A fost un meci greu cu Braşovul, au o echipă bună, dar noi am știut că trebuie să tranşăm finala mică încă de la Arad, pentru că la Brașov ele ar fi avut avanaj.”


Sportiva din Statele Unite s-a întors peste ocean, în vacanța, iar conducerea aradeana spera sa o convingă sa revină și din sezonul viitor în galben-albastru.