Ultimele zile de înscrieri la UVVG Arad
16.09.2021

Sunt ultimele zile de inscrieri la Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad, pentru anul universitar 2021- 2022.

Cei interesaţi de locurile rămase neocupate la unul din cele 43 de programe de licenţă, 25 de masterat şi două şcoli doctorale (Medicină şi Biologie), se mai pot înscrie la sediul rectoratului UVVG situat pe B-dul Revoluţiei Nr. 94-96.

Pentru facultatile din domeniul medical ultima zi de inscrieri este 19 septembrie iar pentru cele din domenii nemedicale ultima zi de inscrieri este 24 septembrie.
Universitatea vine din acest an universitar si cu 2 specializari noi.
Este vorba despre asistenta medicala generala si studii de securitate.


"Am pus un accent deosebit pe transparenţă pe toate palierele şi încercăm să ne adaptăm vremurilor moderne, fiind într-o continuă perfecţionare", a declarat prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad.


Pentru programele din cadrul domeniului Sănătate: MEDICINĂ, MEDICINĂ (în limba engleză), MEDICINĂ DENTARĂ, FARMACIE şi ASISTENŢĂ MEDICALĂ GENERALĂ se susține online un test grilă accesând platforma /examene.uvvg.ro sau cu prezenţă (onsite) pe 21 septembrie.

Pentru programele din cadrul domeniului Sănătate: BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE ȘI RECUPERARE, TEHNICĂ DENTARĂ, NUTRIȚIE ȘI DIETETICĂ, admiterea se face pe bA'aza mediei de bacalaureat iar reyltatele vor fi afisate pe 25 septembrie.


Admiterea pentru ciclul de studii universitare de doctorat se va face pe 22 septembrie printr-un examen de specialitate.