Ultimele curse spre Antalya, anul acesta
23.08.2019

Pe data de 13 septembrie va pleca ultima cursă anul acesta,  spre Antalya,  de pe Aeroportul arădean, prin tour-operatorul Prestige Tours!

Ultimele plecări sunt însă la fel de animate şi de pline de veselie pentru că îi duc pe arădeni spre vacanţe de vis pe tărâm turcesc. 

Oamenii spun că abia aşteaptă să ajungă în Belek, Kemer, Side, Lara şi alte staţiuni de pe riviera  Antalyei. Au la dispoziţie condiţii de 5 stele dar şi posibilitatea de excursii opţionale una şi una. Iar ospitalitatea turcească a fost şi anul acesta,  primul argument pentru care arădenii au ales din nou, Antalya. 

Despre toamna acestui an ne-a vorbit Emanuela Popescu, reprezentant Prestige Tours.

' Pentru perioada următoare avem în continuare zboruri spre Antalya dar din Bucureşti. Puteţi să vă petreceţi Revelionul în Antalya, dar avem şi destinaţii noi, cu plecare din Bucureşti. Vorbim despre Dubai care are în această toamnă preţuri de neratat, Egipt si de anul viitor Grecia. Avem deja pe individual Halkidiki şi Tasos dar din 2019 se vor opera si zboruri spre Creta şi Rodos. '

Emanuela Popescu le-a multumit arădenilor că au ales să plece şi anul acesta în Antalya, prin Prestige Tours şi agenţiile partenere dar  şi Aeroportului din Arad pentru condiţiile foarte bune oferite.