ULTIMĂ ORĂ! UTA a pierdut procesul cu FRF!
03.07.2020

UTA a aflat în această dimineață verdictul de la TAS cu privire la procesul intentat împotriva Federației Române de Fotbal. 

Arădenii au solicitat Tribunalului de Arbitraj Sportiv să returneze punctele câștigate pe teren și înjumătațite în urma sistemului play-off. 

Cosmin Costaș și Septimiu Puț, avocații clubului arădean, împreună cu reprezentați FRF și-au prezentat argumentele, iar decizia a fost luată astăzi. 

FRF a avut câștig de cauză, astfel că play-offul Ligii Secunde va continua după sistemul actual. 

În loc de 11 puncte avans față de următoarele combatante, puncte câștigate în sezonul de toamnă și cele 3 meciuri din 2020, UTA rămâne cu 5 lungimi avans. 

5 meciuri mai au de disputat arădenii, între care și o restanță cu Petrolul, după ce ploieștenii au intrat 14 în izolare în urma celor 6 cazuri de covid descoperite joi. 

UTA a comunicat, de puține momente, următoarele: 

 “ Vă informăm că apelul înaintat de clubul UTA la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, în ceea ce privește hotărârea de a înjumătăți punctele în play-off-ul Ligii a II-a, a fost respins.


Astfel, sunt validate hotărârile Comitetului Executiv de Urgență din 14 mai 2020 și Comitetului Executiv din 27 mai 2020.


Motivarea deciziei o vom primi săptămâna viitoare.


Nu regretăm că am atacat hotărîrea, în ciuda costurilor ridicate, pentru că apreciem că era de datoria noastră să apărăm munca echipei.”