ULTIMA ORĂ! Duelul UTA-Petrolul Ploieşti a fost amânat!
02.07.2020

După informaţile apărute în acestă dimineaţă, conform cărora 5 membrii ai staff-ului Petrolul Ploieşti ar fi infectaţi cu COVID-19, în urmă cu puţină vreme a apărut şi comunicarea oficială din partea Federaţiei Române de Fotbal. 

FRF a precizat următoarele:

" Departamentul de competiții al Federației Române de Fotbal a amânat meciul ploieștenilor programat inițial sâmbătă, 4 iulie.

Având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul ultimei videoconferințe, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile, partida UTA Arad – FC Petrolul Ploiești, programată sâmbătă, 4 iulie, la Arad, a fost amânată. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. De asemenea, Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate, în cazul în care vor exista mai multe, vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional.

DSP Prahova a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Ploiești. "


Partida pe care întrega suflare utistă o aştepta, se va disputa la o dată care va fi stabilită ulterior. Întrucât ploieştenii vor sta izolaţi 14 zile, cea mai apropiată dată de desfăşurare a restanţei ar fi între etapele 3 şi 4, adică în jurul datei de 22 iulie. Pentru UTA, programul ar arăta astfel:

Etapa 2: joi, 9 iulie, Turris Turnu Măgurele(acasă)

Etapa 3: 16-18 iulie, CS Mioveni(deplasare)

Etapa 1(restanţă): 21-22 iulie, Petrolul Ploieşti

Etapa 4: 23-25 iulie, Rapid Bucureşti(acasă)

Etapa 5: 31 iulie-2 august, FC Argeş(deplasare)