Turişti multumiţi întorşi din Antalya
18.06.2019

Mai mult de 200 de turişti fericiţi la zborul de întoarcere, vineri la Aeroportul arădean. Avionul care i-a dus din Antalya a aterizat la Arad, cu 30 de minute mai devreme.

Intorşi după 7 nopti petrecute pe tărâm turcesc în hoteluri de 5 stele cu all-inclusive, turiştii noştri ne-au împărtăşit impresiile despre vacanţa în Antalya. 

Arădenii s-au întors, relaxaţi,  bronzaţi şi cu starea de spirit din vacanţă. Aceştia au spus că Antalya este o destinaşie de vacanţă minunată, hotelierii turci nu se dezmint la capitolul turism, fiind cunoscuţi în lumea întreagă pentru unităţile de cazare confortabile şi ospitalitatea lor caracteristică. Marea a fost caldă, au spus concetăţenii noştri, care au lăudat de asemenea mâncarea deosebit de variată şi gustoasă.

'Ne lăsăm toate economiile în Turcia şi imi pare bine că facem asta', a declarat un tânăr, care consideră că avem ce învăţa de la turci la capitolul turism.


La terminalul Plecări, alţi peste 200 de turişti erau pregătiţi pentru o vacantă de vis în resorturile turceşti. Arădenii au fost deosebit de încântaţi  de faptul că în numai două ore vor fi în Antalya, tărâmul vacanţelor de vis. Cristian Lucuţa, îndrăgitul antrenor de Kangoo Jumps a plecat cu un grup de 100 de sportivi într-un fit-camp, cu zborul de vineri. operat de compania turcă Atlas Global, partenerul tour-operatorului Prestige Tours.

Arădenii au lăudat şi condiţiile deosebite de la Aeroportul Internţional Arad. 


'A fost organizare bună, nu a trebuit să stăm la coadă la nimic, a mers totul bine', a declarat un arădean care s-a întors din Antalya. Şi pasagerii care s-au îmbarcat pentru zborul spre Antalya s-au declarat multumiţi.


Acest lucru nu a putut decăt să îi confirme managerului Aeroportului arădean, Ovidiu Moşneag că ce s-a făcut până acum s-a făcut bine. 


'Parcarea gratuită contează dar tot ce se vede aici, investiţiile care s-au făcut aici cred că contează cel puţin în aceeaşi măsură' a spus Ovidiu Moşneag. Acesta a dat asigurări ca în continuare, conducerea instituţiei va depune toate eforturile pentru ca  Aeroportul arădean sa continue charterele turistice dar mai ales să avem curse interne spre Bucureşti şi externe spre destinaţii dorite în Europa.