Trenurile Zăpezii
30.12.2020

CFR Călători a anunțat că ”Trenurile Zăpezii” vor circula în perioada 4 ianuarie - 28 februarie 2021. Turiştii şi pasionaţii sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% pentru călătoriile spre și dinspre cele mai căutate staţiuni montane, precum cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

În comunicatul CFR se arată că reducerea de 25% se va acorda de luni până joi pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinaţie una dintre staţiile Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov, Vatra Dornei Băi sau Vatra Dornei.

Cu CFR Călători poţi transforma câteva ore de stres la volan într-o perioadă de relaxare cu toţi prietenii pe care-i vrei aproape, cu familia sau pur şi simplu cu laptopul sau cartea ta preferată, a declarat Directorul general al CFR Călători, Dan Costescu.

Prețul unui bilet la ”Trenurile Zăpezii” pe ruta Bucureşti - Predeal de exemplu va fi de 30,6 lei, Pe ruta Satu Mare - Predeal, o călătorie va costa 84,15 lei, pe ruta Constanţa - Braşov preţul biletului va fi de 60,45 lei iar pentru ruta Iaşi - Vatra Dornei biletul va costa 50,7 lei.