Tramvaiele Imperio ajung și la Cluj
28.04.2020

Aradul se mandreste de 5 ani de zile cu tramvaiele Imperio produse chiar in orasul nostru. Suntem adtfel primul oras din Romania care am beneficiat de tramvaie moderne, la un nivel inalt de calitate, produse de compania aradeana Astra.
Iata ca dupa 5 ani de cand pe sinele Aaradului sunt tramvaie Imperio acum si pe străzile din Cluj-Napoca vor ajunge treptat, până în luna iunie, şase tramvaie de productie aradeana.
Acestea fac parte dintr-o comandă de 22 de garnituri fabricate la Arad de firma Astra, sub licenţă Siemens. Contractul se ridică la suma de 190 de milioane de lei (41 milioane de euro).
Astra Arad, produce în prezent trei modele de tramvaie, Imperio, Autentic şi Armonia. Imperio este modelul premium fabricat de compania aradeana singura din Romania care produce tramvaie.

Acestea au aer condiționat, panouri informative atât în interior, cât și în exterior, camere video, computere de bord, sisteme de numărare a călătorilor, loc special rezervat pentru căruciorul persoanelor cu dizabilități au podea coborata si sunt silentioase.